Lancyr collectiviteiten: zorgverzekering 2024

Er bestaat geen ‘Lancyr zorgverzekering’, wel zijn we aangesloten bij Nationale Nederlanden op hun kwalitatief goede zorgcollectief. Dat betekent dat u als klant van Lancyr profiteert van extra voordelen op de aanvullende zorgpakketten, wanneer u via ons een NN zorgverzekering afsluit.

Bereken nu uw premie

Zorg Vrij en Zorg Voordelig basisverzekering

De Zorg Vrij basisverzekering van Nationale-Nederlanden is een combinatiepolis.  Dit betekent dat u zelf kiest naar welke zorgverlener je gaat. In de meeste gevallen betaalt NN de rekening volledig, ook als zij geen contract hebben met de zorgverlener van uw keuze. Er zijn een paar uitzonderingen. Maakt u gebruik van een niet gecontracteerde zorgverlener binnen GGZ, wijkverpleging, fysio- of oefentherapie? Dan vergoedt NN 75% van de rekening, waarbij ze ook rekening houden met het maximumtarief.

De Zorg Voordelig is een naturapolis. Deze is voordelig, maar voor een 100% vergoeding moet je dan altijd wel naar een zorgverlener waar Nationale-Nederlanden een contract mee heeft. U heeft dus iets minder keuze en moet vooraf even checken of bijvoorbeeld het ziekenhuis in de buurt, of de fysiotherapeut van uw voorkeur, onder contract vallen bij de verzekeraar. Anders krijgt u namelijk slechts 70% van elke zorgrekening vergoed.

Geen collectiviteitskorting op de basisverzekering, wel op de aanvullende pakketten

U heeft vast meegekregen dat collectiviteitskorting op de basisverzekering is afgeschaft per 1 januari 2023. Dit is een overheidsbesluit dat geldt voor alle zorgverzekeraars.

Door gebruik te maken van de Lancyr collectiviteit krijgt u wel handige extra’s. Zo krijgt u korting op de Zorg Vrij aanvullende verzekeringen. In de meeste collectieve contracten krijgt u ook extra vergoedingen bij Zorg Vrij. U ziet dit direct bij het aanvragen van een zorgverzekering of dit ook voor u geldt.

Voordelige basis zorgpremie vanaf € 140,50 netto per maand
bij eigen risico van € 385,-

Zorg Voordelig is er al vanaf € 140,50 per maand. Voor de Zorg vrij basisverzekering betaalt u € 147,- per maand, bij een standaard eigen risico van € 385,-. Elke € 100,- extra eigen risico dat u neemt, levert een extra voordeel van € 3 op uw maandpremie.

U sluit deze verzekering via Nationale Nederlanden en op de website van Nationale Nederlanden. De collectiviteitsvoordelen worden alleen meegerekend als u via deze knop de verzekering afsluit:

Bereken nu uw premie

Wilt u eerst meer weten over deze verzekering? Bekijk de website van Nationale NederlandenVergeet dan niet om hier terug te komen voor het sluiten (via de knop hierboven), anders loopt u uw voordeel mis!

Met de basisverzekering bent u verzekerd voor:

  • Zorg door de huisarts;
  • Ziekenhuisopname;
  • Verpleging en persoonlijke verzorging (wijkverpleging);
  • Tandheelkunde tot 18 jaar;
  • Anticonceptie tot 21 jaar;
  • Bevalling in het ziekenhuis met medische noodzaak (100%)

Bij het afsluiten leest u via handige informatie-knoppen meer over de vergoedingen bij wel/niet gecontracteerde zorg en voor welke zorg het eigen risico wel/niet geldt.

Aanvullende dekkingen of zorgbundels

Wilt u niet voor onverwachte kosten komen te staan, of verwacht u specialistische hulp nodig te hebben? Kies dan voor een aanvullende verzekering. Bij het afsluiten van uw premie kunt u kiezen uit zorgbundels die rekening houden met uw leefstijl (Jij & Gemak, Jonge Kinderen, Pubers of Fit). Hiermee sluit u bijvoorbeeld fysiobehandelingen, tandheelkunde of orthodontie bij.

Maar u kunt ook kiezen Voor de pakket Start, Extra of Compleet.

Nationale Nederlanden biedt bij de premieberekening een overzichtelijke tabel om uw keuze te maken.

of kies een bundel :

Aanvullende Tandartsverzekering

Tandheelkundige zorg voor kinderen en jongeren tot 18 jaar zit voor een groot deel in het basispakket. Maar orthodontie en andere specialistische zorg niet. Voor volwassenen wordt een kunstgebit grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Wie meer dekking wil, kan een losse tandverzekering bijsluiten.

Zowel Zorg Voordelig vergoedt tandheelkunde tot 80%. Lees hier meer over bij Nationale-Nederlanden.

De Tandengaaf verzekering sluit u los bij de Zorg Vrij verzekering, deze vergoedt 100% van de tandartskosten, maar wel met uitzonderingen en maximale bedragen. Lees hier meer over.

 

Tips:

  • Vraag eerst een offerte van de tandartsbehandeling. Is een behandeling duurder dan 150 euro? Dan is uw zorgverlener zelfs verplicht u eerst een offerte te geven. Ook moet uw zorgverlener de prijzen ergens vermelden in zijn praktijk en op zijn website.
  • Houd er rekening mee dat u een maximale vergoeding hebt binnen uw tandartsverzekering. Meer dan dat wordt nooit vergoed.
Bereken nu uw premie

Polisvoorwaarden uitgebreid en simpel voor alle modules van de zorgverzekering 2024

Polisvoorwaarden en vergoedingenoverzicht van Nationale Nederlanden zorgverzekering

 .

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Lancyr verzekeringsexperts

Lancyr verzekeringsexperts

Lancyr is een landelijk netwerk van meer dan 100 financieel specialisten. Neem contact op met een de financieel adviseurs bij u in de buurt voor persoonlijk advies over verzekeringen, hypotheken en andere financiële vragen.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 088 - 020 45 25.