Over ons

In 1984 vestigde de heer Mutsaers zich als onafhankelijk tussenpersoon, in 2000 werd het kantoor overgenomen door Maarten van den Boom. Maarten heeft meer dan 10 jaar  bij het assurantiekantoor gewerkt, tot zijn overlijden begin 2019. Het adviseursnetwerk van Lancyr zet zijn werkzaamheden op dezelfde voet voort als waar Maarten voor stond:  een persoonlijke benadering, dicht bij de klant zitten. Zien wat hen bezighoudt en meedenken over de consequenties. Niet alleen op het gebied van verzekeringen, maar op het hele brede terrein van financiën en makelaardij.

Lancyr Mutsaers heeft veel voor u in huis: verzekeringen, hypotheken, beleggen, sparen, en financieren. Alles is er op gericht om u als klant deskundig, inventief en snel van dienst te kunnen zijn. Uw huidige én toekomstige wensen vormen in onze adviezen altijd het uitgangspunt. En omdat we weten dat u kritisch bent, is de kwaliteit van het aanbod hoog en zijn de prijzen vanzelfsprekend concurrerend.

Ook heeft Lancyr Mutsaers een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van hypotheekadvisering. U kunt bij ons rekenen op een enorme know how en een persoonlijke aanpak. En uiteraard scherpe tarieven tegen uitstekende voorwaarden.

Voor de ondernemer in het MKB zijn wij eveneens de perfecte partner, van het adviesstadium tot de financiële afwikkeling. Daarbij kunt u rekenen op onze inventiviteit om te komen tot uitgekiende voorstellen en een juiste prijs- kwaliteitverhouding. Want onze assurantie-professionals kennen de risico’s van uw bedrijfstak als geen ander.

Kortom, u bent bij Lancyr Mutsaers verzekerd van een deskundig advies.

AFM & Kifid

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op het gedrag van de Nederlandse financiële markten, ons AFM vergunningsnummer is: 12014050. Wij zijn ook aangesloten bij Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) onder vergunningsnummer: 300.009637.

Wet op het financieel toezicht (Wft)
De Wft is op 1 januari 2007 inwerking getreden. Deze wet regelt het toezicht op de financiële sector in Nederland. In de dienstenwijzer vindt u de werkwijze van Lancyr Mutsaers. Op grond van deze wet zijn wij ook verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een (financiële) overeenkomst/opdracht tot dienstverlening het Dienstverleningsdocument (DVD) te verstrekken. Deze documenten kunt u hieronder downloaden.

Dienstverleningsdocument Hypotheek
Dienstverleningsdocument Vermogen
Dienstverleningsdocument Risico

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Ron Schulte Fischedick

088 - 020 4525

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 088 - 020 45 25.