Over ons

In 1984 vestigde de heer Mutsaers zich als onafhankelijk tussenpersoon, in 2000 werd het kantoor overgenomen door Maarten van den Boom. Maarten heeft meer dan 10 jaar  bij het assurantiekantoor gewerkt, tot zijn overlijden begin 2019. Het adviseursnetwerk van Lancyr zet zijn werkzaamheden op dezelfde voet voort als waar Maarten voor stond:  een persoonlijke benadering, dicht bij de klant zitten. Zien wat hen bezighoudt en meedenken over de consequenties. Niet alleen op het gebied van verzekeringen, maar op het hele brede terrein van financiën en makelaardij.

Lancyr Mutsaers heeft veel voor u in huis: verzekeringen, hypotheken, beleggen, sparen, en financieren. Alles is er op gericht om u als klant deskundig, inventief en snel van dienst te kunnen zijn. Uw huidige én toekomstige wensen vormen in onze adviezen altijd het uitgangspunt. En omdat we weten dat u kritisch bent, is de kwaliteit van het aanbod hoog en zijn de prijzen vanzelfsprekend concurrerend.

Ook heeft Lancyr Mutsaers een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van hypotheekadvisering. U kunt bij ons rekenen op een enorme know how en een persoonlijke aanpak. En uiteraard scherpe tarieven tegen uitstekende voorwaarden.

Voor de ondernemer in het MKB zijn wij eveneens de perfecte partner, van het adviesstadium tot de financiële afwikkeling. Daarbij kunt u rekenen op onze inventiviteit om te komen tot uitgekiende voorstellen en een juiste prijs- kwaliteitverhouding. Want onze assurantie-professionals kennen de risico’s van uw bedrijfstak als geen ander.

Kortom, u bent bij Lancyr Mutsaers verzekerd van een deskundig advies.

Onafhankelijk & objectief

Lancyr is onafhankelijk en objectief. Wij zijn geen onderdeel van een verzekeringsmaatschappij of bank. Wij vergelijken objectief d.m.v. geavanceerde software verzekeringsproducten. Producten met een hoge prijs/kwaliteit beoordeling in de consumentenbond, moneyview en rolls nemen wij op in onze volmacht. Ons zusterbedrijf Het Nederlands Volmachtbedrijf gevestigd in Tilburg, heeft van 18 grote Nederlandse verzekeraars volmachten om direct verzekeringen op te maken en schades te behandelen. Hierdoor kunnen wij sneller handelen ingeval van schade en beter onderhandelen voor een lagere premie voor u.

Lancyr Huismerk

Als wij vinden dat producten nog beter kunnen, maken wij zelf hier een huismerk van. Dit heet het Lancyr huismerk. Er worden veel budget premie/producten aangeboden met naar onze mening slechte voorwaarden en hogere afschrijvingspercentages. Deze premie zijn veelal goedkoop, maar op het moment van de waarheid als u een schade heeft komt u bedrogen uit. Producten die Lancyr aanbiedt hebben minimaal een 7 in de consumentenbond-waardering, zodat u weet dat u goed verzekerd bent ingeval van schade. Of u nu 1 polis of meerdere polissen heeft verzekerd via Lancyr, ons streven is dat u goed verzekerd bent ingeval van schade. Als wij vinden dat de dekking van uw polis beter moet, zullen wij u gevraagd en ongevraagd suggesties doen om dit product te verbeteren.

Loyale relatie voordelen

Voor loyale relaties met meer polissen gelden kortingen. Dit kan via een verzekeringspakketkorting en via een abonnement. Met een verzekeringsabonnement krijgt u 15% korting op uw schadeverzekeringen en 9% op uw zorgverzekering. Pakketkorting is afhankelijk van de maatschappij waar u de verzekeringen heeft ondergebracht. Het Lancyr A t/m Z pakket is een verzekeringspakket waarbij u voor 12 maatschappijen alle verzekeringen in 1 pakket kunt verzamelen en maximaal 15% korting kunt realiseren.

Beleid en beloning

AFM & Kifid

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op het gedrag van de Nederlandse financiële markten, ons AFM vergunningsnummer is: 12014050. Wij zijn ook aangesloten bij Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) onder vergunningsnummer: 300.009637.

Wet op het financieel toezicht (Wft)
De Wet op het Financieel Toezicht (Wft) op 1 januari 2007 in werking getreden. Op grond van deze wet zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een (financiële) overeenkomst/opdracht tot dienstverlening een vergelijkingskaart te verstrekken voor advies over en bemiddeling in producten die onder het provisieverbod vallen.

Klik hier voor onze vergelijkingskaart.

Beloningsbeleid Lancyr
Het beleid van onze onderneming is gericht op de lange termijn relatie met en belangen van onze klanten. Om dit te realiseren is het van belang dat wij beschikken over goed gekwalificeerde en betrokken medewerkers.

Ons beloningsbeleid is zodanig ingericht dat het bijdraagt aan het bevorderen, aantrekken en behouden van de juiste medewerkers. Daarnaast is ons beloningsbeleid zodanig ingericht dat het aandacht voor de duurzaamheidsrisico’s van beleggingsproducten bevorderd. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers niet worden geprikkeld door de beloning tot het onzorgvuldig behandelen van klanten. Daarom ontvangen onze medewerkers uitsluitend een vast salaris. Afhankelijk van de bedrijfsresultaten en het functioneren van de medewerker bestaat de mogelijkheid om een 13e maand uit te keren.

In boekjaar 2023 is geen variabele beloning uitgekeerd.
De overige bepaling van artikel 1:120 lid 2 Wft is niet op onze onderneming van toepassing.