Wijzigingen bij Lancyr Mutsaers

Eind december 2018 is Maarten van den Boom, directeur van Lancyr Mutsaers, na een kort ziekbed overleden. In deze mail leest u wat er voor u verandert aan het beheer van uw financiele producten. Ook stellen we graag de financieel experts aan u voor die het werk van Maarten voortzetten.

Alles loopt gewoon door

Lancyr Mutsaers blijft uw partner voor betrouwbaar, onafhankelijk financieel advies. Kantoor Mutsaers maakt namelijk al 20 jaar deel uit van de landelijke organisatie Lancyr.

De polisadministratie, incasso’s en schadebehandeling blijven via ons zusterbedrijf Het Nederlands Volmachtbedrijf lopen. Hierin wijzigt niets.

Vragen over uw financiën kunt u gewoon nog stellen via info@mutsaers-assurantien.nl en op het vertrouwde telefoonnummer: 013 – 467 66 93.

Adres wijzigt
Het kantoor aan de Vierwindenlaan in Tilburg zal niet meer gebruikt worden. Wij opereren vanuit:

Saal van Zwanenbergweg 21
5026 RM Tilburg

Langskomen kan alleen op afspraak.

Verzekeringsexperts
Het Nederlands Volmachtbedrijf handelt incassovragen en schades af. Heeft u een inhoudelijke vraag over uw verzekeringen, dan wordt u geholpen door de experts van Lancyr Verzekeringen. Ze nemen graag de tijd om uw verzekeringen goed af te stemmen op uw situatie.

Financieel advies en hypotheken
Heeft u vragen over uw hypotheek, complexe financiële producten of uw financiële toekomst? Dan kunt u een afspraak maken met uw lokale financieel adviseur Robin van der Hoff.

Robin werkt voor Lancyr en zusterbedrijf FDC als Financieel Coach. Deze term gebruikt hij liever dan ‘adviseur’, omdat zijn taak verder gaat dan advies geven: “Je begeleidt mensen in een traject naar een nieuwe woning of nieuwe hypotheek en bij de keuzes voor een financieel zekere toekomst.”

Vragen?
Voor vragen of advies kunt u ons bereiken via info@mutsaers.lancyr.nl
of op 013 – 467 66 93.

Met vriendelijke groeten,

Ron Schulte
Directeur

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Ron Schulte Fischedick

088 - 020 4525

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 088 - 020 45 25.